Nieuws!

Wordt jouw kid deel van onze Lil’ Yogi clan?

By 18 september 2019 No Comments
theras therapie samen logo

Kids in voetbaloutfits, kleine en grote dansers of danseressen, de ene heeft paardrijbotten aan en de andere komt misschien met het skateboard naar school… Jep, het is dag van de sportclub!

THERAS is dan wel geen echte sportclub, maar we doen er alles aan om kids en hun ouders meer te doen bewegen. Want voor yoga is niemand te jong of te oud! Wij kregen alvast een leuke foto van één van onze lil’ yogi’s die vandaag in onze T-shirt naar school ging ???‍♀️.

Willen jullie ook deel uitmaken van onze yoga-clan, check dan snel hieronder alle nieuwe yoga-activiteiten die we dit najaar organiseren!

Peuter & kleuteryoga

Is jouw peuter/kleuter ook zot van fantasie, spel en bewegen? Tijdens onze lesjes gaan we steeds op yoga en dansavontuur. Het is een reis gevuld met yogaspelletjes, te overwinnen hindernissenparcours, gekke danspasjes en een heerlijke relaxatie. Dit allemaal samen met mama en/of papa. Zo is het niet alleen voor je kid, maar ook als mama en papa puur yogaplezier en ontzettende qualitytime.

De avonturen worden in lessenreeksen van 3 à 4 lesjes gegeven en per leeftijdsgroep.
Onze reis gaat steeds door in Sporthal ‘De ark’  in Aartselaar (Kleistraat 202).

Inschrijven is per lessenreeks, doe je door op ‘schrijf in’ te klikken en de juiste reeks aan te klikken.

Een lessenreeks kost €24 per 3 lessen of €32 per 4lessen. Na het lesje wordt er fruit en water voorzien voor de kids.

 

PEUTERYOGA KLEUTERYOGA 
Herfst9/11

16/11

23/11

Herfst12/10

19/10

26/10

Winter1/02

8/02

16/02

Winter14/12

21/12

18/01

25/01

Lente2/05

9/05

16/05

Lente7/03
14/03
21/03

28/03

Halloweenyoga

Hebben jouw kids zin om de komende herfstvakantie eens goed te griezelen en dit op een hele speciale manier? Dan is onze Halloweenyoga ?‍♀️, op 30 oktober, zeker iets voor hen! Net zoals vorige jaar doen we aan ludieke skelettenyoga, griezeldansjes en misschien wagen we ons wel aan een spelletje trick or treat!

Na al deze griezelfun nog niet genoeg, dan kan je vanaf 17u meedoen aan onze halloweenwandeling samen met je kid.
Je betaalt €5 extra voor elke ouder die meegaat en als we het juiste spinnensoep-recept vinden, worden jullie beloond met een lekker tasje soep!

Check zeker onze site en FB-pagina voor leuke foto’s van het vorige jaar en schrijf jullie snel in voor één van onze yoga-belevingen!

Inschrijven is steeds via daike@theras.be

Yoga-greetings!

 

theras

Author theras

More posts by theras

Leave a Reply