Coaching & Psychotherapie

Binnen de coaching en de psychotherapie willen we kinderen, jongeren en jongvolwassenen sterker maken. Zodat ze alle hindernissen in het leven aan kunnen.

We beogen dus een groeiproces waarbij we ons richten op het ontwikkelen van talenten, vaardigheden, creativiteit en persoonlijkheid. We bewandelen hierbij de weg rond de thema’s “Wie ben ik?”, “Wat wil ik?” en “Hoe kan ik mijn doelen in het leven bereiken?”.

Iedereen is welkom bij THERAS, kinderen, jongeren en jongvolwassenen met kleine en grote levensvragen. Hierbij maken we gebruik van allerhande methodieken gericht op inzicht in eigen gedrag, gedachten en gevoelens.

Individuele sessie

± 60min

€ 60

Gezins- sessie

± 90min

€ 85

Individuele sessie aan huis

± 60min

€ 60 + vervoer

Gezinssessie aan huis

± 90min

€ 85 + vervoer

Vormingen

Prijs overeen te komen

Afspraak maken

Maak een afspraak

Contact

Belangrijk!

Door vele achterstallige betalingen en late annulaties, ben ik genoodzaakt om enkele praktische zaken te veranderen. Zo zal ik vanaf 1 september 2018 op volgende manier werken:

  • Gesprekken moeten minstens 24u voordien geannuleerd worden, anders worden ze aangerekend. Dit zorgt ervoor dat mensen die dringend hulp nodig hebben, toch nog geholpen kunnen worden.
  • Betalingen kunnen alleen nog maar cash voldaan worden. Gelieve dus steeds bij het afhalen van jullie kind cash geld bij te hebben, zodat dit meteen in orde gebracht kan worden.

Voor verschillende mutualiteiten is een terugbetaling van psychotherapie voorzien. Geef tijdens het kennismakingsgesprek even door bij welke mutualiteit je bent aangesloten en dan brengen we de nodige documenten in orde.