Ongecategoriseerd

Corona survival kit/d ??

By 15 maart 2020 No Comments

Sneller dan voorzien zullen veel van ons enkele weken thuis zitten met hun kids. Wat te doen in deze komende 5 weken? Daarom maken wij na onze ‘Summer Survivalkit/d’ met spoed een ‘Corona survivalkit/d’ zodat het geïsoleerde leven, misschien wel een heerlijke gezinstijd wordt waar je anders naar zou verlangen!

Go with the flow… 

… dat is het enige wat we momenteel kunnen doen. Geef jezelf even helemaal over aan de onduidelijkheid, maar vooral ook aan de vrijheid van dit gebeuren. Doe de dingen die je anders niet zou doen en start je dag steeds met een heerlijke yogaflow. Zowel jij als je kid(s) zullen heel de corona-histerie al helemaal anders gaan beleven!

Daarom vanaf morgen elke ochtend een yogaflow om de dag mee te beginnen! Terug te vinden op onze instagram.

En omdat de peuter- en kleuteryoga de komende weken niet kan doorgaan, maakte wij voor jullie alvast een eerste virtueel yogalesje!!

Geniet van de eerste zon…

Vitaminen D zijn steeds goed voor ons. Dus zeker ook in tijden van veel virussen. Pak de eerste zonnestralen dus zeker mee deze week, want er is ons ☀️ beloofd. Haal alle steps, fietsjes en stoepkrijt boven en leef je, bij dit laatste, uit als een ware streetartist! Om alle besmettingen te vermijden… doe het in de tuin of voor jullie op de stoep en deel jouw kunstwerk via sociale media!

 

In de loop van de week dus nog veel meer flows en leuke ideeën om samen met je kid aan de slag te gaan!

We keep u posted ?.

 

Gezonde groetjes ,

 

theras

Author theras

More posts by theras

Leave a Reply