Summer Survival Kit/d

11. Hopen jullie mee op een lange indian summer?

By 24 september 2019 No Comments

24 september… And, just like that, summer fell into fall ?. Je voelt het ’s morgens al. Het is wat frisser aan de billen als we op de fiets naar school rijden, maar wat hebben we genoten van de fantastische indian summer ☀️ dit weekend. De perfecte moment om dus ook onze zomerblog af te sluiten met een allerlaatste post.

Je eigen druivensap

Het school is nu al een tijdje aan de gang, de vakantie is echt voorbij (en misschien wel al een beetje aan het aftellen naar de volgende ?), dus tijd om ook de tuin al wat aan kant te zetten. Zeker een tuin met een grote druivelaar. Buiten dat dit heel veel plaats inneemt, geeft dit ook heel veel leuke activiteiten met zich mee. Samen tuinieren, samen snoeien, samen bladeren vegen, … Maar het leukste van al is dat wij alle dagen verse druiven hebben en die zijn overheerlijk. Soe houdt er van om er zo van te smullen, maar ik heb ze liever in een sapje. Ja hoor, wij maken sinds gisteren ons eigen druivensap. Nu nog zonder alcohol, maar misschien wordt het ooit ne “Chateaux Des Lindes” ?.

Geen druivenlaar in je tuin, misschien hebben de buren dit wel of ga eens op zoek naar een appelboom, perenboom, bessenstruik (let op de giftige) en maak jullie eigen sapjes. Zo zal je nog lang en nostalgisch nagenieten van die heerlijke zomer.

It’s never a real goodbey

Wij zijn dan wel klaar met onze zomerblog, maar dat wil niet zeggen dat het ten huis Van Linden stopt met het uitwerken van nieuwe ideeën of het lanceren van nieuwe projecten binnen THERAS. Willen jullie, na al jullie leuk woorden en foto’s, toch nog op de hoogte blijven van onze activiteiten en evenementen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief of kijk af en toe eens op de vernieuwde site ??. Inschrijven voor onze leuke kidsactiviteiten is alleen nog maar gemakkelijker geworden.

 

Dikke mercie! En misschien tot een volgende nieuwsbrief, post of zomerblog!

De So So Lobi-familie

 

theras

Author theras

More posts by theras

Leave a Reply