Summer Survival Kit/d

10. Is het voor jullie een perfect #endofsummer?

By 30 augustus 2019 No Comments

Wanneer instagram en facebook vol staan met #laatstevakantiedag en #endofsummer, konden wij niet achterblijven natuurlijk. Wij postte die van ons al ?. Of is het eerder #diepezucht? Eentje van “Yes, we hebben de vakantie overleefd” of eentje van “Ohnee, de dagelijkse sleur zal terug beginnen?”. Wij voelen vooral de laatste! Zeker na een waanzinnig afsluitend verjaardagsweekend.
Voor wie ons op instagram volgt, kon al een beetje meegenieten. Ons laatste zomeruitje doet jullie zeker al plannen smeden voor een volgend lang weekend.

Zo nog even helemaal weg

Nog net op de valreep, zo juist voor het einde en “op de wilden boef” gingen we samen met de Framily (voor wie ook onze nieuwsbrieven al las, weet wat onze framily is) 2 dagen naar Boulogne-sur-Mer! Je zal je afvragen ‘Wat is er daar te beleven?’, awel, meer dan je denkt… . Geen trendy stad, geen grand chique, maar gewoon genieten van dat kleins!
Krabben vangen tussen de rotsen, (Bumba) bootje varen op zee en genieten van een avondwandeling langs de kliffen. Kan het beter?!

Jep dat kan zeker… Laat je betoveren door de onderwaterwereld in het grootste aquarium ??? van Europa, Nausicaa.
Soe was er weg van, Oona kon haar ogen niet geloven, Daike was in lange tijd nog eens sprakeloos en Phille genoot zoals steeds in alle stilte! De foto spreekt voor zich! En dat allemaal in de kleine stadje Boulogne-sur-Mer, omgeven door een waanzinnig natuurreservaat!

Back 2 life – Back 2 Reality

Op maandagavond nog met je voeten in de Franse zee staan en dinsdagochtend de eerste cliënt ontvangen, een lichte shock was het voor iedereen.  Ook voor Oona en Soe even een realitycheck, want mama en papa zijn niet meer altijd thuis om dolle pret te maken. Dus tijd om wat structuur te bieden en ze “klaar te stomen” voor het school-/werkjaar.

Om jullie hier een beetje bij te helpen maakten wij een weekkalender om jouw kid de nodige voorspelbaarheid te geven rond schooldagen en opvang. Want eerlijk, ook jij weet graag wie je komt halen en wat er op het programma staat. En na al dat harde werken doorheen de dag, belonen we onszelf graag. Niet met een koekje of een snoepje (we zijn nog steeds geen hond), maar met een ‘compliment van de dag’. Wat is het leuk om zo een medaille ? op het einde van de dag te krijgen!

Druk snel op onderstaande afbeelding om hem helemaal te ontdekken.

Maar vergeet vooral niet na te genieten… 

Wie houdt niet van dat nostalgisch gevoel van heerlijke zomerherinneringen. Duizenden foto’s op onze iphone’s en nog veel meer in de cloud, maar er gaat niets boven een old-school fotoboek! Maak er eentje voor je kind met DE zomerbelevingen van 2019 en geniet tijdens het najaar nog lekker verder!
Zijn je kids niet de meeste secure mannetjes en vrouwtjes als het op fotoboeken aankomt… Ga dan voor ‘een fotoboekje van karton‘. Dikke stevige pagina’s die gemaakt zijn voor dagelijks gebruik. Een verhaaltje lezen voor het slapengaan werd nog nooit zo leuk!

 

Voor iedereen nog twee dagen pure rust en ontspanning gewenst, zodat de dagelijkse sleur ons weer helemaal overspoelt!
Ook geen zin om dit te laten gebeuren… Lees dan zeker nog onze volgende blogposts, want de summer isn’t over yet. Dus we blijven nog heel even doorgaan!

XOXO

De So So Lobi-familie