Summer Survival Kit/d

07. Wat? Een home-made festival???

By 23 juli 2019 No Comments

We zitten er midden in… Niet alleen in de tweede hittegolf van het jaar, maar ook in de madness van Tomorrowland ?!
Voor sommige misschien eerder een ver van je bed show, maar voor anderen één weekend op een jaar waar je voor één keer mag vergeten dat je geen 20 jaar meer bent (de wake-up call komt wel snel de ochtend nadien ?).

Maar waarom deze waanzinnige madness niet delen met je kind? Iedereen wil dit toch eens beleven… Wij gingen 2 jaar geleden al eens een kijkje met Oona nemen op het buurtfeest. Overweldigd maar ook volledig uitgedanst kwam ze thuis. Ja, jullie lezen het goed, ze was toen 2! Jammer genoeg is dit buurtfeest tegenwoordig even snel uitverkocht dan de eigenlijke feestweekends, dus wees creatief en ga voor een home-made-editie! Want was is er mooier en leuker dan dans ??, muziek ?en fantasie??‍♂️!

Niets is wat het lijkt

Water is geen gewoon water, een outfit is geen gewone outfit en de podia zijn geen gewone podia! En dan hebben we het nog niet gehad over de muziek. Alles zit vol verrassingen waarin je jezelf helemaal kan verliezen. Verras dus ook je kind en “let the magic begin”!

Verras je kind met muziek… he’s the creator of his own sound ?! 
Neem een grote mand/doos en vul deze met muziekinstrumenten. Geen echte muziekinstrumenten? Neem een emmer, wat stokken, een bakje gevuld met rijst, een borstel en misschien wel 2 halve kokosnoten! Maak samen met je kind muziek en leer hem/haar het ritme te volgen, maar ook om een eigen ritme te creëren. Maak samen jullie eigen (familie)lied en dat is meteen
‘het anthem’ van jullie eerste TML-familie-editie!

Verras je kind met fantasie… Time to dress up ??‍♀️!
Kinderen houden van verkleden of zich voordoen als. Jullie kennen het wel “Spelen we mama en papa?”, “Mama, mag ik vandaag een prinses zijn?”, of ineens loopt er een dino door je huis ?. Ga mee in dit fantasiespel. Waan je in Jurassic Park, speel mee een royal theekransje of ga eens helemaal los in de elfenwereld. Ja mama en papa, jullie gaan ook mee in de glittertattoos! Pas dan kan je helemaal los gaan. Je leert je kind op een hele andere manier kennen en je zal hen zien stralen, want het is heel lang geleden dat jij in de fantasiewereld mee ging!

Verras je kind met liefde… Share your love ?! 
All Peace and Love op TML, maar bij ons was het ook echt een liefdevolle week.
Wij breidden onze Girlsquad uit met nichtje Liv, die doodgeknuffeld wordt door meter, nonkel en de fierste nichtjes.
Ook al vond Soe de ballonnen interessanter ??‍♀️.

Toch deelden wij onze liefde nog op een heel andere bijzondere manier.
Sinds vorige week zondag verwelkomden wij ons vakantiekindje! Omdat niet iedereen de kansen krijgt om op te groeien in een warm en liefdevol nest, wilden wij graag onze liefde ook delen met een kindje dat dit extra nodig heeft. Want liefde vermenigvuldigt zich als je het deelt! Ook al was het de voorbije dagen best pittig (we gaan daar niet om liegen), zo een achterbank vol in de auto. Het valt niet te ontkennen dat er meermaals een brede glimlach op ons gezicht verscheen om onze kids de warmte en de liefde te zien delen met een ander!

Wil dit zeggen dat iedereen een extra kindje in huis moet nemen, het zou de wereld mooier maken, maar wij weten dat dit niet haalbaar is! Wel kan iedereen er deze week extra meegaan in het motto van TML ‘Share te love’ en doe eens dat kleine extraatje voor iemand die het misschien wat meer kan gebruiken momenteel! Want een complimentje kost niets en doet mensen shinen ?!

The afterparty

Na elk groot feest hoort een afterparty.
Wij maakten voor jullie alvast de perfecte playlist ?:

Tiësto & Rita Ora – Ritual, omdat het de beste dansmoves in je naar bovenhaalt.
Armin Van Buuren & Marco Borsato – Hoe het danst, omdat het zo fout is dat het weer goed wordt.
Avicii – Heaven, omdat sommigen niet vergeten mogen worden.
Sigala – Wish you well, om nog wat meer te zweten tijdens de hittegolf.
Kygo & Whitney Houston – Higher Love, omdat meekwelen met Withney het beste is wat er bestaat.

Instant happiness beloofd ?!

Ohja en om even terug te komen op ‘water is geen water’. Ten huize de So So Lobi – familie wordt water deze week dus ook gedronken uit glazen op een voetje, met fancy ijsblokjes  en een schijfje limoen.

Stuur ons zeker een foto van jullie TML – familie – editie! Wij genieten graag mee van jullie all love and peace ?✌?.

 

Warme, zeer warme groetjes ?.

 

De So So Lobi – Familie

 

theras

Author theras

More posts by theras

Leave a Reply