Summer Survival Kit/d

03. Summerlife

By 21 juni 2019 No Comments

Het is zomer ☀️ en dat is er aan te merken. Al wat behoorlijk warme dagen met de nodige onweders! Maar zag je de weersvoorspellingen voor volgende week… ? Dat wordt bakken en braden. En wat hebben we nodig als het zo warm is WATER?. Zowel wij als de natuur! En voor wie gedacht had dat water saai is, die zit er helemaal naast… Checkt it out!

Papa’s favoriet: Waterpiñata

Dat piñatas in zijn, weten we allemaal. Te vinden in alle geuren en kleuren. Maar verander die leuke eenhoorns, piraten of prinsessen door een waterballon. Geen snoep als “verrassing”, maar wel een heerlijke SPLASH ?! 

Mama’s fovariet: Waterijsjes

Er is niets zo goed dan een verfrissend tussendoortje… Maar ook geen fan van al die waterijsjes met suiker? (Denkend aan onze summerbody ?) Maak ze gewoon lekker zelf! Neem je lievelingsfruitjes gooi ze in de blender, mixen en dan gewoon in ijsvormpjes gieten. De combinaties zijn eindeloos!

Onze favorietjes:
Mango ? – aardbei ?
Watermeloen ? (met een vleugje munt)

Toch liever wat zoeter, gebruik honing!
Of voor de mama’s en papa’s… een scheutje gin, rum of limoncello kunnen het eens zo plezant maken. Goed labellen is wel de boodschap.

Oona’s favoriet: Pimp je glas

Niets zo belangrijk als voldoende water drinken bij warme dagen. Om onszelf een beetje aan te moedigen pimpen we maar al te graag onze glazen.
Maak ijsblokjes met lekkere stukjes fruit in, voor een leuke gekleurde toets in je glas. Super simpel, maar een ware beleving voor de kids. En als je je glas helemaal tropical-summer-proof wil maken, werk af met de mooiste zelfgemaakte rietjes of maak er een glitterbeker van. Vlaggetjes, hartjes, ananasjes, toekans, … knip ze uit, kleur ze in en plak ze aan je rietje!
Lijm je beker (gedeeltelijk) in, dop het in een potje met glitters en je zal nog nooit zo’n mooie zelfgemaakte bekers gehad hebben ?!

Zonnebril op en jullie zijn helemaal klaar voor de eerste zomer-feest-dagen van de vakantie!

Om de dag af te sluiten… Een verfrissend doucheke of ga even in een onweersbuitje staan, maar vergeet vooral de plantjes ? niet!

En dit alles wordt nog veel leuker als je dit doet op de beats van een zomerschijf! ? Summerlife van Regi, is het helemaal!

 

Jullie horen het, wij zijn helemaal klaar voor een snikhete zomer.

Summergreetings,
De So So Lobi – familie

theras

Author theras

More posts by theras

Leave a Reply